Başbakanlık korumaları Samsun'da

Toplu açılış töreni ve miting için 5 Temmuz 2014 günü Samsun'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı korumakla görevli Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı yetkilileri Samsun'a gelerek miting alanı ve çevresini incelediler. 5 Temmuz 2014 günü toplu

Başbakanlık korumaları Samsun'da

Toplu açılış töreni ve miting için 5 Temmuz 2014 günü Samsun'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı korumakla görevli Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı yetkilileri Samsun'a gelerek miting alanı ve çevresini incelediler. 
5 Temmuz 2014 günü toplu açılış töreni ve miting için Samsun'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı korumakla görevli Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı personelleri, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile miting alanı ve çevresinde incelemelerde bulundular. Çevredeki binalar, bodrum katları, mağazalar, dükkanın konumu ve durumu hakkında incelemelerde bulunan görevliler ayrıca Cumhuriyet Meydanı Dış Kavşak, Cumhuriyet Meydanı Tramvay İstasyonu, Kurtuluş Yolu, Tütün İskelesi ve Yabancılar Pazarı ile çevresini de incelediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel