Başbakan'ın Trabzon talimatı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, hafta sonu meydana gelen etkili yağışa bağlı olarak Kadınlar Pazarı ve Piyasa Meydanı'nda iş yerlerinin altından geçen Kuzgundere'nin taşması sonucu 50 iş yerinde hasar oluştuğunu söyledi. Trabzon Valisi Recep Kızılcık Kadın

Başbakan'ın Trabzon talimatı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, hafta sonu meydana gelen etkili yağışa bağlı olarak Kadınlar Pazarı ve Piyasa Meydanı'nda iş yerlerinin altından geçen Kuzgundere'nin taşması sonucu 50 iş yerinde hasar oluştuğunu söyledi.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık Kadınlar Pazarı'ndaki esnaf ziyaretinde yaptığı açıklamada geçen hafta Trabzon'da yaşanan sel felaketinden sonra Başbakan ile görüştüklerini belirterek,  “Sayın Başbakan'ımızın talimatı ile Trabzon'un acil ihtiyaçlarını için para gönderilecek. Bunun dışında hasar tespit çalışmaları da devam ediyor, hasar tespit çalışması sonunda da hasar oranına göre gerekli yardımı esnafımıza yapacağız” diye konuştu.

Her yağan yağmurdan sonra kabusla karşılaşmamak için kalıcı tedbirlerin alınması gerektiğini kaydeden Kızılcık, “Bunun içinde gerekli çalışmaları başlatacağız. Bir an önce bu konuda kalıcı tedbirler alınacaktır” dedi.

Okan Şirin / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler