Başbakan'dan Gümrükçüoğlu'na talimat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Ramazan barıştır, kardeşliktir, kucaklaşmaktır, kırgınlıkların ve dargınlıkların ortadan kaldırılmasıdır" dedi.Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, ramazan ayının önemine işaret ederek, "Ramazan

Başbakan'dan Gümrükçüoğlu'na talimat!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Ramazan barıştır, kardeşliktir, kucaklaşmaktır, kırgınlıkların ve dargınlıkların ortadan kaldırılmasıdır" dedi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, ramazan ayının önemine işaret ederek, "Ramazan barıştır, kardeşliktir, kucaklaşmaktır, kırgınlıkların ve dargınlıkların ortadan kaldırılmasıdır. Bütün İslam dünyasında, bütün insanlık ailesinde barışın kardeşliğin hakim olmasını, savaşlar ile kan dökülmesinin ortadan kalkmasını, İslam aleminde yaşanan iç karışıklıkların bir an evvel sona ermesini Yüce Allah’tan temenni ediyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine "Masanızda bir zeytin ekmek dahi olsa vatandaşlar ile iftar ediniz" diye talimat verdiğini dile getiren Gümrükçüoğlu, kendilerinin de vatandaşlarla iftar açmaya çalıştıklarını anlattı.

Gümrükçüoğlu'nun dün Vakfıkebir ilçesinde, Trabzon Büyükşehir Belediyesince düzenlenen iftar programına katıldığı belirtildi. Programa, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Sarısoy, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, siyasiler, sivil toplum örgütleri temsilcileri, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel