Başbakan'dan Büyükşehir Başkanlarına talimat

Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Partili aralarında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da bulunduğu 18 Büyükşehir Belediye başkanıyla bir araya gelerek çalışın talimatı verdi.Köşk seçimi sürecinde büyükşehir belediyelerin hizmetle

Başbakan'dan Büyükşehir Başkanlarına talimat

Başbakan Tayyip Erdoğan, AK Partili aralarında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da bulunduğu 18 Büyükşehir Belediye başkanıyla bir araya gelerek çalışın talimatı verdi.

Köşk seçimi sürecinde büyükşehir belediyelerin hizmetlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Erdoğan, belediye başkanlarına "çalışın" talimatı verdi. Erdoğan'ın başkanlara, "Seçmenin çoğunluğu sizde. Ağustosa kadar projelerinize temel atmaya başlayın. AK Parti'nin adayının seçilmesi sizin başarınızla ilgili olacak" dediği öğrenildi.

AK Parti Genel Merkezi'nde yaklaşık 3 saat süren toplantıya İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ile Trabzon, İstanbul, Ankara, Antalya, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Ordu, Balıkesir, Bursa, Malatya, Erzurum, Samsun, Konya, Kocaeli, Kayseri, Sakarya, Denizli belediye başkanları katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel