"Başbakan Kamalak" sloganlarıyla SP kongresi...

HABER SEVİSİ-BAHAR KURBAYSaadet Partisi Trabzon 6. Olağan İl Kongresi'nin yapılmasıyla beraber İl Başkan Adaylığını talip olan Avukat Selçuk Özderya'nın listestesi şöyle;Saadet Partisi Trabzon’da kongre düzenliyor. Trabzon İl Başkanı  Mahmut Çizmecioğlu g

"Başbakan Kamalak" sloganlarıyla SP kongresi...

HABER SEVİSİ-BAHAR KURBAY

Saadet Partisi Trabzon 6. Olağan İl Kongresi'nin yapılmasıyla beraber İl Başkan Adaylığını talip olan Avukat Selçuk Özderya'nın listestesi şöyle;

il-004.jpg

Saadet Partisi Trabzon’da kongre düzenliyor. Trabzon İl Başkanı  Mahmut Çizmecioğlu görevi bırakacak.

Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde başlayan kongreye Partinin Genel Başkanı Mustafa Kamalak “Başbakan Kamalak” sloganlarıyla salona girdi.

Salon'da Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, yeni İl Başkanı Avukat Selçuk Özderya, çok sayıda partili ve AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar salonda yerini aldı.

unnamed-009.jpg

Milli Görüşün temsilcisi olarak tanınan partinin kurucusu Necmettin Erbakan 'ın da görüntülerin yer aldığı geçmişe götüren bir slay gösterisi izletiliyor.

Slayt gösterisinin ardından "Efsane başbakan mücait Erbakan" sloganlarıyla salon inledi.

Yüce mevlamın raheti üzerimize olsun sizleri selamların en güzeli ile selamlıyorum esselamü

"Bugün il genel kurulumuzu yapıyoruz Trabzon'umuza Ülkemize hayırlı olmasını yüce mevlamdan niyaz ediyorum" sözleriyle konuşmasına başlayan "Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, şunları söyledi.

"Mazlumu ayağa kaldırıcak olan Milli görüş siyaseti. Burda muhterem gelenel başkanımızı anıyor mekanı cennet olsun diyorum. Milli görüş siyasetin ölçüleri var bizde o ölçüde bize anlatılanlarla yürüyerek altın harflerle başarıları yazdırdık. Tarihini bilmeyen siyasetçiler ülkesini yönetemez. Rahmetli hocamız kuran ı anlaşılır bir türkçe ile tarihimizi önümğze koydu. Biz diline ırkını bakmadan önce insan diyoruz. Yaratılmışların içinde en yüce varlık insan diyoruz. Siyasette ahlak ve maneviyatlı insan olma diyoruz bu kapsamdı her insan kendini böyle tanımlıyor ve böyle davranmıyorsa iki dünyada nasıl hesap vereceğiz mücadalesini yapar"

vi.jpg

Divan kurulu başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, yapıyor. "Kongreler bir formalite gereğidir aslında" ifadelerini kullanan Karaman, aynı zamanda 3 yılda bir yapılan bu kongreler mesaj vermek için uygun bir yer. Erbakan hocamız ülkemizi korumak için yüzlerceniz gelin bize bişe olmaz demişti şimdilerde ise IŞİD belası ülkemize girdi onunla uğraşıyoruz. Türkiye'yi kaosun içine sürüklediler" dedi.

Rize il Başkanı Hasan Uzun, Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, Artvin İl Başkanı Divan kurulunda yerini aldı.

İl başkanının konuşması için tıklayınız

sadet.jpg

KAMALAK, HEM AK PARTİ HEM CHP'YE YÜKLENDİ

SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak ise şunları söyledi;

Muhterem divani muhterem genel başkan yardımcılarım, hanım kardeşlerim, gençlerimiz, komşu illerden genel gönüldaşlarımızı selamlıyoruz. Rabbim bu kongremizi tüm islam camiası için hayırlı kılsın. Biz burada sıradan bir kongre yapmıyoruz ülkeyi kurtarmanın çaresini artıyroum. Tek çare milli görüştür tek çare milli görüşün temsilcisi olan Saadet Partisidir. Vicdan terazsinde tartalım eğer bu ülkenin kurtuluşu için başka bir çare varsa neden duruyorlar. Allah aşkına 90 yıllık CHP mi kurtarak, ırkçılık kavgasını körükleyenler mi kurtaracak, 13 yıldır bu ülkenin başında olan ve ülkeyi bölen AKP mi kurtaracak. Değerli kardeşlerim bunların hiç biri çare değildi. Trabzon'dayız elhamdüllillah Trabzon Osmanlının en büyük padişahlarından yavru Sultan Selimi yetiştiren ilimiz, Kanuni Sultan Süleymanı yetiştiren ilimiz. Kurtuluştan bahsediyoruz 13 yılın sonunda AK Parti ne yaptı. Bir tezkere geçirdi bu tezkere sonucu mehmetçil yurt dışına gönderilebilecek. Göğüsü iman dolu

KAMALAK'IN KONUŞMASININ TAMAMI İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYINIZ

yeni.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel