Balta'ya ziyaretler sürüyor

 Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta gerçekleştirdiği Hac vazifesi sonrası, kendisini ziyarete gelenleri kabul etmeye devam ediyor.Birçok ziyaretçinin gittiği Balta'nın evine son olarak önceki gün akşam Akçaabat Muhtarlar Derneği de bir zi

Balta'ya ziyaretler sürüyor

 

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta gerçekleştirdiği Hac vazifesi sonrası, kendisini ziyarete gelenleri kabul etmeye devam ediyor.

Birçok ziyaretçinin gittiği Balta'nın evine son olarak önceki gün akşam Akçaabat Muhtarlar Derneği de bir ziyaret düzenledi. Eyüp Gedikli başkanlığındaki Akçaabatlı muhtarlardan oluşan dernek yönetimi Balta'ya 'Allah kabul etsin' dileğinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yardımcısı Balta ise, bu kutsal görevin herkese nasip olmasını dileyerek, "Akçaabattaki muhtarlarımızın her dönem bizlere destekleri olmuştur. Allah onlardan razı olsun. Ebediyete intikal eden muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Burada olmayan muhtar arkadaşlarımıza da selamlarımı iletin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel