Balta'nın dur durağı yok

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası, 2 Nolu Yol İş Sendikası ve Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta seçim çalışmaları kapsamında Trabzon

Balta'nın dur durağı yok

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası, 2 Nolu Yol İş Sendikası ve Bayburtlular Derneği’ni ziyaret etti. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta seçim çalışmaları kapsamında Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş’ı ziyaret ederek şoför esnafıyla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Balta “İnsanlara ulaşılabilir olmak gerekiyor. Kişilerin rahatlıkla ulaşabileceği, samimi duygularla sorunlarına çözüm bulacağı isimlerin mecliste olması gerekiyor. Bu duygularla milletvekili aday adayı olarak sizlerin yanındayım. İl genel meclisi üyeliği ve başkanlığı, il başkanlığı ve son olarak ta Bakan yardımcılığı görevlerinde bulunduk. Yıllardır birikimimiz var. Trabzon’umuzun sorunlarını çok iyi biliyoruz. Sizleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil etmek için aday olduk. Sizin mesleğiniz çok zor bir meslek. Toplumun her kesimini ilgilendiren bir meslektir. Zor göreviniz var her türlü insanla karşılaşıyorsunuz. Ama bunun yanında Trabzon’u en iyi bilen insanlarsınız. Bu anlamda sizlerin önerileri bizim çok önemli. Bunları dinmek için buradayım. Trabzon bizim her şeyimiz, çocuklarımızın geleceği. Güçlü bir lider var. Türkiye’de çok büyük atılımlar yapıldı. Bu güzel atılımların bir ucundan tutup hedefe varacağız İnşallah. Türkiye geleceğe açık bir ülke. Sizlerden gelecek destek de çok önemli. Bu açıdan sizlerin desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş’ta konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz sayın bakan yardımcımızdan çok büyük ilgi gördük. Kendisi biz şoför esnafının her zaman yanında olmuştur. Bizim Ankara’daki çözüm kapımız olmuştur. Ne zaman arasak, ne zaman Ankara’ya gitsek her zaman kapısını bizlere açmış ve sorunlarımızın çözümü noktasında bizlere yardımcı olmuştur. Bizim görüşümüz Trabzon Milletvekili Trabzon’dan birinin olmasıdır. Trabzon’un sokaklarını bilen, esnafın derdiyle dertlenen, aradığı zaman ulaşılabilen kişi olmalıdır. Biz tüm bu özellikleri Sayın Muhammet Balta’da görüyoruz. Trabzon’un tabanından gelmiş biri olarak sizin milletvekili seçilmenizden bizler de mutlu oluruz. Allah çıktığınız bu yolda yolunuzu açık etsin” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta, Yol-İş Sendikası Trabzon 2 Nolu Şubesi’ni de ziyaret ederek Şube Başkanı Hüseyin Balaban ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, Yol-İş Sendikası Trabzon 2 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Balaban “Sayın Bakan Yardımcımız Muhammet Balta kişilikli, dürüst, çalışkan bir yapıya sahiptir. Kendisi ile çok sıcak bir dostluğumuz vardır. Kendilerinin aday oluşu bizleri hem heyecanlandırmış, hem de çok mutlu etmiştir. Allah hakkında, hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Kendisi Trabzon’a yakışan bir isimdir, inşallah aday adaylığı süreci başarıyla sonuçlanır. Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah” diye konuştu.

Trabzon Bayburtlular Derneği ziyaretinde AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta’yı Dernek Başkanı Yaşar Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Burada bir konuşma yapan Balta “Trabzon Bayburt her zaman iş içe olmuştur. Trabzon bölgemizin ağabey şehridir. Trabzon kalkınırken komşu şehirlerimizde kalkınacaktır. Sizlerle et ve tırnak misaliyiz. Bayburt’un 1 milletvekili vardı şimdi 2 oldu. Bizlerde şimdi Trabzon’dan milletvekili aday adayıyız. Allah nasip eder aday olup seçildiğimizde beni de bir hemşeriniz olarak 3. milletvekili olarak sayabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Yaşar Erdoğan ise “ Bu süreçte bizi ilk ziyaret eden aday adayı sizi sizsiniz. Bu bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. İnşallah derneğimiz sizlere uğur getirir ve milletvekili aday olursunuz” temennisinda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler