Balta'dan yerel seçim açıklaması

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, kamuoyunun merak ettiği Trabzon belediye başkan adaylığıyla ilgili nihai bir karar verilmediğini bildirdi. Balta, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen Kızılcahamam'daki AK Parti İstişare

Balta'dan yerel seçim açıklaması

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, kamuoyunun merak ettiği Trabzon belediye başkan adaylığıyla ilgili nihai bir karar verilmediğini bildirdi.
Balta, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen Kızılcahamam'daki AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısının dün sona erdiğini belirtti.

Toplantıda Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ve diğer milletvekilleriyle birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek Trabzon'u değerlendirdiklerini ifade eden Balta, yerel seçimlere hazırlanılan bugünlerde adayların durumu, kamuoyu beklentileri ve taleplerinin değerlendirildiğini, önlerindeki dönemde Trabzon'a yapılması planlanan yatırımların etraflıca konuşulduğunu vurguladı.

Özellikle kamuoyunun merak ettiği Trabzon belediye başkan adaylığıyla ilgili nihai bir karar verilmediğini belirten Balta, şunları kaydetti:
''Sürecin bir müddet daha izlenmesi ve aday olabileceklerin kamuoyu ve teşkilatımız nezdindeki durumlarının takibi prensip olarak belirlenmiştir. Yazılı ve görsel medyada öne çıkarılan bazı isimlerle ilgili bu düzeyde bir çalışma yapılmamış olup haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu konuda somut gelişme kaydedildiğinde kamuoyuyla paylaşılacaktır. Süreç, mümkün mertebe kısa tutulmaya çalışılacaktır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel