Mustafa Çam'a rakip çıktı

Kaşüstü Belediye Başkanı Mustafa Çam'ın karşısına Nuh Eren'de AK partiden aday olarak çıktı. Mustafa Çam'ın, Trabzon Milli Eğitim Araçlar Müdür yardımcılığı görevini yaparken aynı kurumda müdür olarak görev yapan eski müdürü Nuh Eren, Kaşüstü'de Mustafa Ç

Mustafa Çam'a rakip çıktı

Kaşüstü Belediye Başkanı Mustafa Çam'ın karşısına Nuh Eren'de AK partiden aday olarak çıktı.

Mustafa Çam'ın, Trabzon Milli Eğitim Araçlar Müdür yardımcılığı görevini yaparken aynı kurumda müdür olarak görev yapan eski müdürü Nuh Eren, Kaşüstü'de Mustafa Çam'a rakip oldu.

Trabzon Merkez Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü görevini yürüten Nuh Eren, AK Parti'den Kaşüstü Belediye başkan adayı olabilmek için dün bağlı bulunduğu Milli Eğitim Müdürlüğüne istifa dilekçesine vererek seçim kuruluna adaylık başvurusunda bulundu.

AK Parti'den Kaşüstü Belediye başkan adayı olduğunu kamuoyuna açıklayacak olan Nuh Eren, “ Doğup büyüdüğüm beldeme hizmet etmek için AK Partiden aday adayı oluyorum. Belde teşkilatım, İlçem ve il teşkilatımın uygun görmesi halinde beldeme hizmet etmek için projelerimle belde halkımın huzuruna çıkacağım. Kaşüstü'de seçim çalışmalarımı hızlı bir şekilde sürdürüp seçimi kazanmak içinde var gücümle çalışacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel