Balta'dan Vali Okutan'a ziyaret

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı bugün makamında ziyaret etti.Beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Vali Nuri Okutan'ı makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta,

Balta'dan Vali Okutan'a ziyaret

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı bugün makamında ziyaret etti.

Beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Vali Nuri Okutan'ı makamında ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta, burada yaptığı konuşmada, amaçlarının kısır çekişmelerle değil, Trabzon'a uzlaşı kültürüyle beraber hizmet etmek olduğunu söyledi. Trabzon'a hep birlikte hizmet edeceklerini ifade eden Balta "Bütün siyasi partilerin görüş ve düşüncelerini dikkate alarak, onların öz eleştirilerinden de ders çıkararak planlamamızı yapacağız. Kavgacı bir yapımız yok, hizmet için varız" dedi.

Vali Nuri Okutan ise bütün gayretlerinin Trabzon'un güzel yönünü, gerçek yönünü, derin yönünü, estetik boyutunu, kültürel boyutunu ve sanatsal boyutunu ortaya çıkarmak olduğunu söyledi. Kendilerine düşenin devlet olarak, asayiş önlemleri kadar sosyal önlemleri de almak olduğunu kaydeden Vali Okutan, hep birlikte Trabzon'a hizmet içinde görev yapacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel