Cinayet zanlısı tutuklandı

Trabzon'un Uzunsokak Caddesi'nde dün akşam bir kişiyi bıçakla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şahıs çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.Kemerkaya Mahallesi Hamam Sokak'taki Doktorlar İşhanı önünde Ersoy Kara (45) isimli şahıs ile karşılaşan Mustafa Öz

Cinayet zanlısı tutuklandı

Trabzon'un Uzunsokak Caddesi'nde dün akşam bir kişiyi bıçakla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şahıs çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Kemerkaya Mahallesi Hamam Sokak'taki Doktorlar İşhanı önünde Ersoy Kara (45) isimli şahıs ile karşılaşan Mustafa Özsalih (23) bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın ardından Kara'yı kalbinden bıçaklayan Özsalih kaçmaya başladı. Ersoy Kara, kendisini bıçaklayan Özsalih'i bir süre kovalarken Uzunsokak Caddesi'nde kanlar içinde yere yığıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Kara, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından kısa bir süre sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı motorize Yunus ekipleri tarafından yakalanan Mustafa Özsalih, bugün çıkartıldığı nöbetçi mahkemece "Bıçakla adam öldürmek " suçundan tutuklanarak Trabzon Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Öte yandan hayatını kaybeden Ersoy Kara'nın Trabzon'da diskotek işletmeciliği yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel