Balta’dan Baykal’a gönderme

Temel atma töreni yarın yapılacak olan Trabzon Belediye Sarayı ve Atapark Alışveriş Merkezi ile ilgili AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, törene katılacak olan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve CHP Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız'a göndermede bul

Balta’dan Baykal’a gönderme
Temel atma töreni yarın yapılacak olan Trabzon Belediye Sarayı ve Atapark Alışveriş Merkezi ile ilgili AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, törene katılacak olan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve CHP Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız'a göndermede bulundu. Balta, “Temeli atılacak olan Trabzon Belediye Sarayı'nın açılışı inşallah AK Parti'ye nasip olacak” dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, Belediye Sarayı'nın bugün açılışının yapılmasını görmeyi arzu ettiklerini ifade ederek, “5 yıl önce Ak Parti İktidarı döneminde belediyeye kazandırılan bu önemli yapının yıllardır metruk bina şeklinde bekletilerek ancak bugün temel atma aşamasına getirilmesi, CHP'li belediyenin iş yapmadaki kabiliyetini ortaya koymuştur.Oysa bugün bu bina için yapılan açılış töreni düzenlenmesini beklerdik.
CHP terminolojisinde açılışlara yer olmadığından bu duruma şaşırmadık. Açılış inşallah Ak Partili Belediyeye nasip olacaktır” dedi.

Deniz Baykal'ın oy avcılığı peşinde olduğunu ifade eden Balta, “Sayın Baykal, çarşaf açılış ve açılımlarıyla bundan önce olduğu gibi bugünde oy avcılığı peşinde, samimiyetini seçim sonrası tavırlarıyla daha iyi anlayacağız” ifadelerini kullandı.

Balta, Deniz Baykal'a cevaplanması gereken bir takım soruların olduğunu ifade etti.

“Sayın Baykal'a hazır şehrimize gelmişken kamuoyunun merak ettiği birkaç önemli konuda görüş ve düşüncelerini de sormak isteriz?

1.Sayın Önder Sav Peygamber Efendimizle ve hac ibadetiyle alay etti.
Özür dileme erdemliğini bile göstermedi.
Bu yeni açılım vesilesiyle özür dilemeyi düşünüyor mu?
2.CHP'nin Anayasa Mahkemesine müracaatı sonucu binlerce örgencimizin Belediyeden burs almasının önü kapatılmış oldu .bu konuda yeni bir açılım düşünüyorlar mı? Öğrencilerimize neler söylemek isterler.
3.CHP İl Başkanı Sayın Necip Yıldız imamlarla ilgili itham ve iftirada bulunarak oy topluyor demişti. Sayın Baykal'ın Sayın İl başkanlarına yeni bir açılım tavsiyesi olacak mı?
4.CHP çarşaflı hanımlara rozet takarken, onların başörtülü kızlarının eğitim ve öğretim hakkı için yeni bir açılım düşünüyorlar mı?
5-Hafif raylı sistemin temel atma töreni yapılacak mı? Kamuoyu bu soruların cevabını bekliyor”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel