“Balta'dan Akçaabat Ziyareti”

 Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, bir süre önce teröristler ile girdiği çatışmada yaralanan gazi polis memuru Murat Özen(41)’i evinde geçmiş olsun ziyaret etti.AK Parti Trabzon İl Yönetim kurulu üyesi Ekrem Üçüncü ve AK Parti Akçaabat

“Balta'dan Akçaabat Ziyareti”

 

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, bir süre önce teröristler ile girdiği çatışmada yaralanan gazi polis memuru Murat Özen(41)’i evinde geçmiş olsun ziyaret etti.

AK Parti Trabzon İl Yönetim kurulu üyesi Ekrem Üçüncü ve AK Parti Akçaabat ilçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Bakan yardımcısı Balta gazi polis memurunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Abisinin de o bölgede Polis Özel Harekat olarak görev yaparken gazi olduğunu belirten Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, "Bizim için çok değerlisiniz. Benim abim de o bölgede özel harekat olarak görev yaparken gazi oldu. Orda insanlar çatışıyor, burda insanlar rahat yaşıyor. Ankara'ya tedaviye geldiğinde evim size açıktır. Ben yaya giderim, size makam aracım veririm" dedi. Gazilerin önemli değerler olduğunu ve gerekli ilgiyi kendilerine gösterilmeye çalışıldığını belirten Balta “Gazilerimiz bizim göz bebeğimiz gibidir. İnsanlarımız öldükten sonra daha çok kıymete biniyor. Ancak biz bu insanlarımızın kıymetini sağ iken de bilenlerdeniz. Devlet olarak her türlü desteği sağlıyoruz ve sağalamaya devam edeceğiz” dedi.

Gazi Özen’ de ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getirirken tedavisi hakkında da bilgi alan Muhammet Balta, gaziye Ankara’da bir sıkıntıları olduğunda kendisini araması için cep telefon numarasını verdi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, daha sonra Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Emniyet Müdürü Yahya Aslan ve Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yaşar Sivrikaya’yı ziyaret ederek bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel