Balta Trabzon'daki o konuyu takip ediyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinden istifa ederek AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Muhammet Balta Trabzon Bölge İdare Mahkemesi konusunun takipçisi olduğunu belirterek "Henüz bir karar verilmemiştir. Bakanlık nezdinde çalışmalarımız deva

Balta Trabzon'daki o konuyu takip ediyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinden istifa ederek AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Muhammet Balta Trabzon Bölge İdare Mahkemesi konusunun takipçisi olduğunu belirterek "Henüz bir karar verilmemiştir. Bakanlık nezdinde çalışmalarımız devam etmektedir”  dedi.

“BÖLGE İDARE MAHKEMESİ KONUSUNUN TAKİPÇİSİYİZ”

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinden istifa ederek AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı olan Muhammet Balta ilçe teşkilatlarını ziyaretlerinde büyük teveccüh ile karşılaşıyor. Sürmene’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Balta ilk olarak AK Parti AK Parti Sürmene İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ilçe başkanı Aydın Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüştü. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ünde hazır bulunduğu ziyarette, gördüğü ilgiden memnun kalan AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Muhammet Balta, gündeme dair açıklamalarda da bulundu. Balta “Bölge İdare Mahkemelerin sayılarının azaltılması kapsamında Trabzon’da ki mahkemenin kapatılarak Samsun’a alınması konusu konuşuluyor. Bu konuda kesinleşmiş bir karar yoktur. Konunun takipçisi olup bakanlık nezdinde çalışmalar devam etmektedir. İlimizde hizmet eden hiçbir kurumun kapatılmasını istemeyiz. Kamu kurum ve kuruluşlarının da bir işleyiş tarzı vardır. Bunuda göz ardı etmemek gerekir. Konunun takipçisi olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

SÜRMENE’NİN SORUNLARI İLE ALAKALI ÇÖZÜM NOKTASINDA HEP BİRLİKTE ÇALIŞTIK”

Muhammet Balta sözlerini şöyle sürdürdü: “ İl genel meclis üyeliği, başkanlığı döneminde Trabzon’umuzun her noktasına çok güzel hizmetlerimiz olmuştur. İl başkanlığı sürecince de arkadaşlarımızla birlikte, teşkilatlarımızla birlikte hizmetlerimiz devam etti. 2001’de kurulan 61. Hükümette ve ilk defa bakan yardımcılığının hayata geçirilmesinde 21 bakan yardımcısından bir tanesi olarak göreve başladım. 21 icracı bakanlıkta. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevine atandık. O süre içerisinde yerel tecrübelerimizle, iş adamı ve yerel yönetim kimliğim ile siyasi kimliğim ile bütün tecrübelerin ışığında Ankara’da bakan yardımcılık makamında Ankara bürokrasini tanıma fırsatımız oldu. Bunun neticesinde de Allah bizlere nasip etti. Bu süre içerisinde hemşerilerimizin, teşkilattaki arkadaşlarımızın, ilçe başkanlarımızın belediye başkanlarımızın ne tür sıkıntı çektiğini biliyoruz. Bizim daha önce çektiğimiz sıkıntıların onların çekmemesi için elimizden geldiğince mücadele ettik. Bunların en büyük şahidi hem ilçe başkanlarımız, il başkanımız, kadın kolları, gençlik kolları ve belediye başkanlarımız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında yapılacak hizmetlerle alakalı çalışmalar yaptık. Sürmene bizim için her zaman önemli olmuştur. 18 ilçesine, sorunları ile alakalı çözüm noktasında hep birlikte çalıştık. Ben Ankara’da göreve başladığım andan itibaren burada hemşerilerimize nasıl faydalı olabilirim anlayışıyla çalıştım. Şimdide Allah nasıp ederse milletvekili olma yolunda bir adım attık. Sizlerin bize vereceği güç ve destek ile bunu da başaracağımızdan şüphemiz yok.”

ÜSTÜN&BAYRAKTAR: “BİZLER BAKAN YARDIMCIMIZ’DAN ÇOK MEMNUNUZ”

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ve AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Aydın Bayraktar’da konuşmalarında Bakan Yardımcılığı görevinde Sayın Muhammet Balta bizlerin her zaman yanında olmuştur. İlçemiz adına ne zaman yanına gitmişsek bizleri boş çevirmemiştir. Bizler kendisinden memnunuz. Çıkmış olduğu bu hizmet yarışında kendisine destekliyor ve başarılar diliyoruz” dedi.  Milletvekili aday Adayı Muhammet Balta daha sonra ziyaret Sürmene kaymakamı Şevket Atlı ziyaret ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel