Balta, Trabzon için geziyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı, Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Ortahisar İlçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe başkanı Temel Altunbaş ve yönetim kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. “ANKARA’DA HEMŞER

Balta, Trabzon için geziyor
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı, Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Ortahisar İlçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe başkanı Temel Altunbaş ve yönetim kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.
 
“ANKARA’DA HEMŞERİLERİMİZE NASIL FAYDALI OLABİLİRİM ANLAYIŞIYLA İLE ÇALIŞTIM”
 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, “İl genel meclis üyeliği, başkanlığı döneminde Trabzon’umuzun her noktasına çok güzel hizmetlerimiz olmuştur. İl başkanlığı sürecince de arkadaşlarımızla birlikte, teşkilatlarımızla birlikte hizmetlerimiz devam ettik. 61.ve 62.inci hükümette 21 icracı bakanlıkta, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevine Allah bizi nasip etti. Bu süre içerisinde hemşerilerimizin, ilçe başkanlarımızın, belediye başkanlarımızın ve teşkilattaki arkadaşlarımızın, ne tür sıkıntı çektiğini biliyoruz. Bizim daha önce çektiğimiz sıkıntıların onların çekmemesi için elimizden geldiğince mücadele ettik. Bunların en büyük şahidi ilçe başkanlarımız, il başkanımız, kadın kolları, gençlik kolları ve belediye başkanlarımızdır. Trabzon’un on sekiz ilçesinin sorunları ile alakalı çözüm noktasında hep birlikte çalıştık. Ben Ankara’da hemşerilerimize nasıl faydalı olabilirim anlayışıyla ile göreve başladım. Şimdide aynı düşünce ile hem hemşerilerime hem de ülkeme nasıl daha iyi faydalı olurum anlayışı doğrultusunda milletvekili olma yolunda bir adım attım. Bu yolu sizlerin bize vereceği güç ve destek ile bu görevi de başaracağımıza canı gönülden inanıyorum.” dedi.
 
“TRABZON HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKTIR”
 
Muhammet Balta sözlerini şöyle sürdürdü: “Projelerin yapılması için güçlü bir iradeye ihtiyaç var. Bu Trabzon’da var. AK Parti güçlü bir iktidar olacak. Trabzon’a 2. Devlet üniversitesi, havaalanı, çevre yolu, yatırım adası, OSB’ler, demiryolu. Şehrimizi planlayarak, 2019 ve 2023’de bu süre içinde kısa orta ve uzun vadede neler gerçekleşecekse gece gündüz koşan ekip arkadaşlarımızla bunları başaracağız. Bunlardan kimsenin şüphesi olmasın. Nelerin olacağın biliyoruz. Bunu yapabilecek güce, bilgili, becerikli, deneyimli kadrolara sahibiz. Trabzon’un kendine özgü güçlü, yerel basını, STÖ’leri, iktidarı muhalefeti ile el ele verip bu projeleri gerçekleştireceğiz. Trabzon insanımız hizmetin en iyisine layıktır. Bu hizmetleri onlara sunacağız. 8 Haziran sabahı milletvekili olursak ne yapacağımız hazır. Bismillah diyerek işe başlayabiliriz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel