Balta en genç ile en yaşlıyı buluşturdu

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta AK Parti’nin Trabzon’da yaşayan 99 yaşındaki en yaşlı üyesi Emriye Adanur ile 18 yaşındaki en genç üyesi Fatih Usta’yı bir araya getirdi. En yaşlı üye Emriye Adanur’un evinde gerçekleşen buluşmada du

Balta en genç ile en yaşlıyı buluşturdu

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta AK Parti’nin Trabzon’da yaşayan 99 yaşındaki en yaşlı üyesi Emriye Adanur ile 18 yaşındaki en genç üyesi Fatih Usta’yı bir araya getirdi. En yaşlı üye Emriye Adanur’un evinde gerçekleşen buluşmada duygulu anlar yaşandı. 

Muhammet Balta, Adanur’un elini öperek kadınlar gününü kutladı. Burada bir konuşma yapan Balta, "Burada partimizin en yaşlı üyesi olan Emriye anamızı ziyarete geldik. Onun hayır duasını almaya geldim. Bugün aynı zamanda dünya kadınlar günü. Analarımız, kadınlarımız bizlerin baş tacıdır. Çıktığımız bu yolda Emriye anamızın duaları bizim yolumuza ışık tutacaktır. Bir yanımda partimizin en yaşlısı diğer yanımda da ise en genç üyesi yer alıyor. Bu tablo bizlere büyük bir güç ve mutluluk veriyor” dedi.


Cumhurbaşkanının gençlere verdiği öneme değinen Balta “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerimize verdiği önemi herkes biliyor. Türkiye’nin önünde 2023, 2051 ve 2071 hedefleri var. Biz bunların hepsini göremeyebiliriz. Ancak siz gençler bunları göreceksiniz. Geleceğimizin teminatı siz gençlerimize Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Gençlerimizin elinde kitap olsun kalem olsun, Molotof olmasın' şu sözlerini hatırlatmak isterim. Ben de bu anlamda sizlere Başbakanımızın 'stratejik derinlik' kitabını hediye etmek istiyorum. Bu kitabı okumanı tavsiye ediyorum. AK Parti’nin Trabzon teşkilatının 106 bin üyesinden en genç’i olduğun için sana büyük vazifeler düşüyor. Önce anamızın duasını aldık. Bu dualarla siz gençlerimiz çok çalışarak Vatan’a millete, bayrağımıza ve ülkemize hizmet etmelisiniz. Bunu da sizlerin başaracağınıza inanıyorum” diye konuştu.
AK Parti’nin Trabzon’da kayıtlı en genç üyesi Fatih Usta da konuşmasında “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu çok seviyorum. Onların açmış olduğu bu hizmet yolunda biz gençler yolumuza devam ediyoruz. Şimdiye kadar en genç üye olduğumu bilmiyordum. Ayrıca bana partimizin en yaşlı üyesi ile buluşturup tanışma imkanı veren Sayın vekilim Muhammet Balta’ya teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 
En yaşlı üye Emriye Adanur’un en küçük oğlu Halil Adanur da annelerinin AK Parti’nin Trabzon’da en yaşlı üyesi olduğunu yeni öğrendiğini söyledi. Adanur" Bu bizleri çok memnun etti. Bizler bu davaya gönül vermiş insanlarız. Her zaman başarılı olması için çaba sarfederiz. Sayın Bakanımızın annemi ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti" diye konuştu. 
"Şunu da açıkça söylemek istiyorum ki Ben malum Cemaatin mensubuydum" diyen Adanur, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Yıllarca bunun içinde yer alan birisi olarak son zamanlarda yaşanan olaylar karşısında bu cemaatin içinde olmayı kendime yakıştıramadım. Cemaatlerin amacı İslam şuuruna göre hareket etmektir. Bunun aksinin yapan ve vatanına milletine ihanet edenlerin içersinde olmadık olmayızda. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın sonuna kadar yanındayız. Sizlere de buraya geldiğiniz için minnettarız.” 
Öte yandan Muhammet Balta, Emriye nineye ve Fatih Usta’ya çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel