Bali çektiler cola çaldılar!

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Sanayi Mahallesinde bir bakkala giren hırsızlar 24 adet 250 ml'lik kola çalarak kayıplara karıştı. Sabah erken saatlerde dükkanı açmaya gelen 32 yaşındaki Ö.H.Ç, Dükkanına girilmiş olduğunu ve kolların çalındığını fark ederek 1

Bali çektiler cola çaldılar!

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Sanayi Mahallesinde bir bakkala giren hırsızlar 24 adet 250 ml'lik kola çalarak kayıplara karıştı. Sabah erken saatlerde dükkanı açmaya gelen 32 yaşındaki Ö.H.Ç, Dükkanına girilmiş olduğunu ve kolların çalındığını fark ederek 155 telefonlarından yardım istedi. Olay yerine gelen polislere işletme sahibi Ö.H.Ç, " sabah işe geldiğimde kapının önünde bulunan parmaklıkların kırıldığını ve dükkan içerisinden 24 adet kolanın çalındığını ve kasada bulunan 100 TL ile 4 GB'lik Hafıza kartının çalındığını." söyledi.

Olay Yerinde inceleme yapan polis ekipleri; Güvenlik kamera görüntülerinden Dükkanın parmaklılarına zarar vererek hırsızlık olayına karışan kişinin kimliğini tespit etti. Dükkana giren 3 kişiden biri olan T.G'nin işletme sahibi olan şahıs ile arkadaş olduğunu tespit eden polis ekipleri çalışma başlattı. Taksim Polis Karakolu ekipleri yapmış olduğu çalışmada T.G yakalanarak karakola getirildi.

Karakoldaki ifadesinde T.G, " Olay yerine diğer arkadaşlarımla geldim. F.K ve adının H, olduğunu bildiğim ve soyadını bilmediğim arkadaşımla bali çektik sonrasında ise balinin etkisi ile birlikte dükkana girdik. Fakat ne yaptığımı hatırlamıyorum. Balinin etkisi yüzünden."dedi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken diğerlerinin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel