Bakanlar, Rize'de ziyaretlerde bulundu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'ı ziyaret etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize ziyareti kapsamında kentte bulunan bakanlar Yazıcı ve Kılıç, vatandaşlarla sohbet

Bakanlar, Rize'de ziyaretlerde bulundu
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'ı ziyaret etti.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize ziyareti kapsamında kentte bulunan bakanlar Yazıcı ve Kılıç, vatandaşlarla sohbet ederek, esnaf ziyaretinde bulundu.
 
Yazıcı ve Kılıç daha sonra Rize Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Kasap ile sohbet etti, sorunlar hakkında bilgi aldı.
 
Ziyarete AK Parti Rize milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar ile İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel