Bakanı horonla karşıladılar!

Sakarya Trabzonlular Derneği'nin "Somali" için Yardım kampanyası'na "Bakan Kılıç"tan destekAdapazarı Kent Meydanı'ndaki Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin "2011 Ramazan Etkinlikleri"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç; horon ve kemençeli karşıland

Bakanı horonla karşıladılar!

Sakarya Trabzonlular Derneği'nin "Somali" için Yardım kampanyası'na "Bakan Kılıç"tan destek

Adapazarı Kent Meydanı'ndaki Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin "2011 Ramazan Etkinlikleri"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç; horon ve kemençeli karşılandığı Trabzonlular Derneği standına büyük ilgi gösterdi. Trabzonlu Bakan Kılıç; Dernek Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu'ndan faaliyetler dışında "Somali'ye yardım kapmayası hakkında dabilgi aldı.

BAKAN'A HORONLU KARŞILAMA

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Kent Meydanı'n düzenlenen "2011 Ramazan Etkinlikleri" kapsamında Sakarya Trabzonlular Derneği'nin kurduğu stant büyük ilgi görüyor. Kent Meydanı'nda kurulan dernek standının konuklarından biri önceki akşam Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç oldu. Horon, kemençe ve yöresel kıyafetli gençler ile karşılanan Bakan Kılıç; stant ile Somali için başlatılan yardım kampanyası hakkında Dernek Başkanı Ahmet Tufan Demircioğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinden detaylı bilgi aldı.

KAMPANYA HAKKINDA BİLGİ

Stantta bir açıklama yapan Bakan Kılıç; Somali'de yaşanan kıtlık nedeni ile Sakarya Trabzonlular Derneği tarafından da başlatılan kampanyaya destek vererek tebrik etti. Yönetim kurulu Başkanı Demircioğlu ise yapılan yardımın tamamen insani bir mesaj olduğunu belirterek; "Yaşanan drama sessiz kalmamak adına yapmış olduğumuz bu yardımı duyurarak, diğer kurumlara çağrıda bulunmak istedik" diye konuştu.

YÖRESEL HEDİYE

Stantta Bakan Kılıç'a baklava ikramının yanı sıra el yapımı bakır güğüm hediye

edildi. Bakan Kılıç kendisine hediye edilen yöresel armağanları çok beğenirken, bu hediyeleri çalışma ofisinin en güzel yerinde saklayacağını sözlerine ekledi. Bakan Kılıç' Sakarya Trabzonlular Derneğinin bizlere gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ederim. Umarım başta Somaliye yardım kampanyası olmak üzere, tüm sosyal sorumluluk projeleriniz diğer kurumlara örnek olur" dedi. Sakarya Trabzonlular Derneği Haiti için başlattığı kampanya ile Kızılay aracılığıyla 21 Bin TL yardım göndermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel