Bakan'dan Düzköy ziyareti

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar , Düzköy İlçesindeki İlçe Jandarma Komutanlığına yapılan saldırının ardından geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak olay hakkında da bilgi aldı. Memleketi Trabzon’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayrakt

Bakan'dan Düzköy ziyareti

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar , Düzköy İlçesindeki İlçe Jandarma Komutanlığına yapılan saldırının ardından geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak olay hakkında da bilgi aldı.

 

Memleketi Trabzon’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar  Düzköy İlçesinde meydana gelen hain terör saldırısının yapıldığı Düzköy İlçeJandarma Karakolunu ziyaret etti. Bakan bayraktar’a ziyaretinde Trabzon valisi Dr Recep Kızılcık ve partisinin il başkanı Adnan Günnar’da eşlik etti.

 

Öte yandan, Bakan Bayraktar Düzköy Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Düzköy Belediye Başkanı Salih Bakal ile de görüştü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel