Bakan'dan Artvin tavsiyesi

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, herkesin hayatında en az bir kere Artvin'i görmesi gerektiğini söyledi.Hafta sonunu Artvin'in Şavşat ilçesinde geçiren Bakan Davutoğlu, kent merkezine gelerek Artvin Valiliği önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla selaml

Bakan'dan Artvin tavsiyesi

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, herkesin hayatında en az bir kere Artvin'i görmesi gerektiğini söyledi.

Hafta sonunu Artvin'in Şavşat ilçesinde geçiren Bakan Davutoğlu, kent merkezine gelerek Artvin Valiliği önünde kendisini bekleyen vatandaşlarla selamlaştı.

Halk oyunları ekibinin gösterisini de izleyen Davutoğlu, daha sonra Vali Kemal Cirit'i makamında ziyaret etti.

Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, hafta sonunu Artvin'de geçirdiğini belirterek, "Şavşat'ın bütün güzelliklerini görme imkanı buldum. Dün de Meydancık'tan Gürcistan sınırına kadar çıkıp, hem sınır karakolumuzda askerlerimizle görüştük hem de sınırın tam sıfır noktasında Gürcistan Dışişleri Bakanı ile  telefon görüşmemiz oldu. Dostluk ve komşuluk ilişkilerimizi bir kez daha teyit ettik. Seneler önce geldiğim ve sürekli ziyaret ettiğim Artvin'in güzelliklerini bir kez daha görmekten büyük mutluluk duydum, huzur duydum" dedi.

Bütün Artvinlilere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Bakan Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Artvin doğal güzellik anlamında sadece ülkemizin değil, belki de bütün Avrasya'nın en güzel köşelerinden biri. Hepimizin üzerine büyük görevler düşüyor, Artvin'in doğal güzelliklerinin korunması için. Doğa turizmine açılarak dünyaya tanıtılması noktasında da üzerimize görevler düşüyor. Ziyaretimiz, hem Artvin'in güzelliklerini görmek hem bundan hem de bundan sonra yapılacak hizmetler açısından da bizzat gözlemde bulunmak açısından güzel bir imkan sağladı. Herkes hayatında en az bir kere Artvin'i görmeli, hiçbir yerde görülemeyecek doğal güzellikleri görmeli."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel