Bakan: Son derece üzgünüz!

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaralıları ziyaret eden ve kendilerine geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Bayraktar, kazadan dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Trabzon'umuzun Doğançay köyünde düğünden gelen otobüsümüz, aşırı yağmur

Bakan: Son derece üzgünüz!

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaralıları ziyaret eden ve kendilerine geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Bayraktar, kazadan dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Trabzon'umuzun Doğançay köyünde düğünden gelen otobüsümüz, aşırı yağmur ve kayganlık neticesinde dereye uçtu.

Buradaki kazada 8 vatandaşımızı kaybettik. Bu yaralılarımızdan ağır olanları var. Maalesef 8 insanımızı kaybettik. Kaybettiklerimizin yakınlarına sabırlar diliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

Cenab-ı Allah; vatanımıza milletimize, insanımıza, ülkemize böyle acıları bir daha yaşatmasın. Son derece üzgünüz. Trabzon üzgün. Büyük bir kısmı yarın taburcu olacak. Tüm birimlerimiz seferber olmuş vaziyette. Bunların içersinde genç yavrularımız da var. Yarın cenazeye katılacağız" dedi.

Bakan Bayraktar, kazanın meydana gelişine ilişkin ise, "Otobüs, büyük bir otobüs; gelirken aşırı yağmur var, yol kaygan. Daha viraja gelmeden sol tarafa doğru otobüs kaymış, alttaki yola vurmamak suretiyle dereye uçmuş. Belki de derede çamurlu su olmasaydı, yağmurdan dolayı derenin suyu biraz yüksekti. Maalesef burada 8 insanımızı kaybettik.

Aşırı yağmur ve kaygan yoldan dolayı kaza meydana geldi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel