Bakan Şahin, Vali Konağı’nda

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, ilimize gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in onuruna Vali Konağı’nda bir yemek verdi. Bir Karadenizli olarak Trabzon’u çok iyi bildiğini ifade eden Bakan Şahin, “Trabzon ve insanını çok iyi tanıyorum. Eşsiz doğal v

Bakan Şahin, Vali Konağı’nda

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, ilimize gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in onuruna Vali Konağı’nda bir yemek verdi.

 Bir Karadenizli olarak Trabzon’u çok iyi bildiğini ifade eden Bakan Şahin, “Trabzon ve insanını çok iyi tanıyorum. Eşsiz doğal ve kültürel bir güzelliğe sahip olan Trabzon’da bulunmaktan dolayı son derece memnunum. Bugünde Karadeniz’imizin güzel şehirlerinden Trabzon’umuzun yöresel lezzetlerini tatmamızı sağlayan ve bizleri misafir eden Valimiz Recep Kızılcık’a ve eşlerine teşekkür ediyorum” dedi.

  Vali Kızılcık ise, Bakan Şahin’i misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin şehidimizin cenazesine katılmak için ilimize geldi. Bizde kendisini evimizde misafir ederek, Trabzon’umuzun yöresel yemeklerinden tatmasını istedik. Kendisinin bu davetimi kabul etmesi bizleri mutlu etti” ifadelerine yer verdi.

  Bakan Şahin ve beraberindekiler yemeğin ardından gerçekleşen çay sohbetinden sonra Vali Konağı’ndan ayrıldılar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel