Bakan Özak'tan Trabzon'a Müjde

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, 2. bakanlık döneminde kentin ve bölgenin mega projelerine imza atacaklarını söyledi.Özak, halkın kendilerine verdiği destek ve güvene layık olacaklarını belirterek, “Onların desteğine yapacağımız hizmetlerle v

Bakan Özak'tan Trabzon'a Müjde

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, 2. bakanlık döneminde kentin ve bölgenin mega projelerine imza atacaklarını söyledi.

Özak, halkın kendilerine verdiği destek ve güvene layık olacaklarını belirterek, “Onların desteğine yapacağımız hizmetlerle ve üstlendiğimiz sorumlulukla cevap vereceğiz” dedi.

Trabzon'da kentsel dönüşümlerin öncelikli olduğunu ifade eden Özak, “Zağnos'tan sonra Tabakhane, ardından Çömlekçi ve Pelitli kentsel dönüşüm projeleriyle Trabzon nefes alacaktır. Belediyelerimize İller Bankası üzerinden ayırdığımız pay 3 katrilyona çıkacak. KÖYDES projeleriyle susuz ve yolsuz köy kalmayacak” şeklinde konuştu.

Günebakış


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel