Bakan Işık'tan doğalgaz çalışmalarına destek sözü

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i  makamında ziyaret etti. Işık, Trabzon'da doğalgazı yaygınlaştırmak için söz verdi.Ahmet Metin Genç makamında Bakan Işık'ı ağırl

Bakan Işık'tan doğalgaz çalışmalarına destek sözü

HABER61.NET-HABER SERVİSİ- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i  makamında ziyaret etti. Işık, Trabzon'da doğalgazı yaygınlaştırmak için söz verdi.

Ahmet Metin Genç makamında Bakan Işık'ı ağırlamaktan gurur duyduğunu dile getiren Metin Genç, şehrin Doğalgaz sıkıntısını dile getirdi. Genç'in sözlerinin ardından Doğalgaz çalışmalarınının hızlanması için söz veren Işık konuşmasında şunları söyledi;

"Trabzon büyükşehir olduktan sonra Ortahisar Belediyesi kuruldu ve belediyenin ilk başkanı olan olan  Ahmet Metin Genç arkadaşımıza bu yolda başarılar diliyorum. İnanıyorum ki 5 yıllık sure zarfından vekillerimizle ve ekip arkadaşlarınızla inşallah başarılı bir döneme imza atarsınız. Her zaman halkın için de bulunmasıyla yakından bildiğiniz bir isimdir ve dolayısıyla halk tevecü gösterdi bende başarılar diliyorum. Ben bu bölgenin insanıyım Trabzonsporlu birisi olarakta her türlü desteği vermeye hazırım. Doğalgaz konusundada da hızlanması için gerekli mercihlerle görüşürüp gerekeni yapacağız. Eğer mutfak tüpü ile yemek pişiriyorsanız doğalgaza gore biraz daha pahalıdır. Onun için  ekonomi açdanda çok katkısı olacak. İnşallah halkımıza hep birlik güzel hizmetler sunacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel