Bakan Bayraktar 'Akyazı'da

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu’na düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Trabzonlu er Ali Yasin Erosmanoğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulunurken, aynı saldırıda yaralanan er Ömer Asla

Bakan Bayraktar 'Akyazı'da

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu’na düzenlenen terör saldırısında şehit düşen Trabzonlu er Ali Yasin Erosmanoğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulunurken, aynı saldırıda yaralanan er Ömer Aslan’a da “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu. Başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Bayraktar Düzköy ilçesine hareket etti.

                    

Bayraktar terör örgütü tarafından bombalı saldırının gerçekleştirildiği Trabzon’un Düzköy ilçesindeki İlçe Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret etti. Bakan Bayraktar, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. “Maalesef terör belası kalleşçe ülkemizde faaliyet göstermektedir” diyen Bayraktar “Düzköy’de geçtiğimiz ay bir terör saldırısı oldu.

 

Çok üzüldük haliyle. Ne gerekiyorsa çok daha kararlı bir şekilde yapılmalıdır. Çok daha planlı ve programlı bir şekilde terörün yataklarını kurutmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Maalesef olmayacak bir iş. Söyleseniz bunu Trabzon’da böyle bir olay olacak diye kimse ne inanır ne de aklının ucundan geçirir. Böyle bir olay oldu ama inşallah bunun kökünü kurutacağız. Kim ne derse desin ülkemiz hızla gelişiyor ve gelişmeye de devam edecektir” dedi.

 

Buradaki konuşmasının ardından Akyazı’ya geçen Bayraktar Akyazı projesi hakkında da bilgiler alıp bir takım incelemelerde bulunarak Trabzon ziyaretini bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler