Bak sen şu kızlara!

Trabzon'da bir çok hırsızlık olayına karışan ve gözcülüğünü iki genç kızın yaptığı belirlenen çete çökertildi. Mahkemeye çıkarılan hırsızlardan 3'ü tutuklandı, genç kızlar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bir süredir hırsızlık olaylarıyla

Bak sen şu kızlara!

Trabzon'da bir çok hırsızlık olayına karışan ve gözcülüğünü iki genç kızın yaptığı belirlenen çete çökertildi. Mahkemeye çıkarılan hırsızlardan 3'ü tutuklandı, genç kızlar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Bir süredir hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, dün gece kiralık bir araçta bulunan D. P. (19) ve S. P. (18) adlarındaki iki genç kızı şüphe üzerine takibe aldı. Çevrede saklanan polis ekipleri bir süre sonra araca doğru gelen Y. S. (22), M. B. (26) ve S. B. 'yi (23) çaldıkları eşyalarla yakaladı.

Gözaltına alınan ve il merkezi ile bazı ilçelerde çok sayıda hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen 3 kişi sorgularının ardından çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bahçecik E Tipi Cezaevi'ne konuldu. D. P. ve S. P. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel