Bahçeli Trabzon’a gelme sözü verdi

 MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli başkanlığındaki heyet dün Genel Başkan Devlet Bahçeli ile biraraya geldi. Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın da katıldığı heyetin, genel başkanla görüşmesi yaklaşık bir saat kadar sürdü. Bahçeli, heyete yeni parti b

Bahçeli Trabzon’a gelme sözü verdi

 

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli başkanlığındaki heyet dün Genel Başkan Devlet Bahçeli ile biraraya geldi. Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın da katıldığı heyetin, genel başkanla görüşmesi yaklaşık bir saat kadar sürdü. Bahçeli, heyete yeni parti binasının açılışına katılma sözü verdi.           
 
Başta MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere 13 genel başkan yardımcısını da ziyaret eden ve 25 kişiden oluşan Trabzon İl Teşkilatı’na MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın da eşlik etti. 
 
MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Genel Başkan Bahçeli’nin kendilerine randevuyu verdiğini ifade ederek, “Trabzon il yönetimi olarak sayın vekilimiz Koray Aydın ile birlikte Genel Başkanımız sayın Bahçeli’ye hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştirdik” dedi.
 
Demeli, görüşmede Türkiye geneline ilişkin değerlendirmeler yapıldığını belirterek, “Ziyaretimiz oldukça güzel ve samimi bir ortamda geçti. Sayın Genel Başkanımız gerek sayın vekilimiz Koray Aydın’ı gerekse bizleri çok bir şekilde karşıladı. Görüşmemizde başta üniter yapı, büyükşehir yasası olmak üzere ülke geneline ilişkin sorunları konuştuk. Biz de kendisine Trabzon’daki çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Kendisi de bize çalışmalarımızdan ötürü teşekkür etti” diye konuştu. Başkan Demeli, Genel Başkan Bahçeli’nin ziyaretinin ardından bütün genel başkan yardımcılarını de tek tek ziyaret ederek bir süre görüştüklerini            kaydetti.          

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel