Bahçecik’te yangın paniği

Trabzon’un en büyük mahallelerinden Bahçecik’te inşaatlarda yükselen dumanlar mahalleliyi sokağa döktü. İnanılmaz şekilde bir anda alevlerin yükseldiği inşaatlardaki bu durumu itfaiye ekiplerine haber verem mahalle sakinleri, endişe ile beklemeye başladı.

Bahçecik’te yangın paniği

Trabzon’un en büyük mahallelerinden Bahçecik’te inşaatlarda yükselen dumanlar mahalleliyi sokağa döktü. İnanılmaz şekilde bir anda alevlerin yükseldiği inşaatlardaki bu durumu itfaiye ekiplerine haber verem mahalle sakinleri, endişe ile beklemeye başladı. Bu arada alevlerin tüm inşaatı sardığı görülürken, trafolardan yangının çıktığı iddia edildi. Ardından derçek ortaya çıktı. İnşaat içerisinde mahalledeki çocukların ateş yakması ve alevleri kontrol edememesi ile çıktığı ifade edildi. Alevlerin rüzgarın da etkisiyle kısa zamanda tüm inşaat alanını sararken diğer ev ve iş yerlerine sıçramadan söndürüldü.

İtfaiyeye haber verilmesinin ardından 3-4 dakikada olay yerine gelen ekipler, kısa zamanda yangını söndürmesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

10804954_834975803263568_276972896_n-001.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler