Bahçecik cezaevi'nden kaçmak istediler

Haber61.Net - Özel Haber - Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevinde şaşkınlık yaratan olay meydana geldi. Cezaevinde yaşları 18'den ufak 4 küçük mahkum kendilerine sigara içirilmediği için ceza evinden kaçmak istediği öğren

Bahçecik cezaevi'nden kaçmak istediler

Haber61.Net - Özel Haber - Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevinde şaşkınlık yaratan olay meydana geldi. Cezaevinde yaşları 18'den ufak 4 küçük mahkum kendilerine sigara içirilmediği için ceza evinden kaçmak istediği öğrenildi. Mahkumlar Ceza evinin B bloğunun çatı katına çıkarak jiletli telleri aştıktan sonra firar etmek istedikleri sırada kulede nöbetçi jandarma erinin durumu fark etmesi ve alarm vermesi ile yaşları küçük mahkumlar yakalandı.

ÇATI KATINDA YAKALANDILAR

Hırsızlık suçundan cezaevinde bulunan Ç.K (16) D.G (16) ve F.K (17) ile kasten adam öldürme suçundan hapis yatan M.D (17) cezaevinin B bloğunun çatı katında cezaevi infaz koruma memurları tarafından yakalanarak hücreye gönderildiler. Cezaevi yetkilileri ile cumhuriyet savcısına vermiş oldukları ifade de yaşı küçük firarı mahkumlar, " bize neden sigara içermediklerini bilmiyoruz. bize yaşlarınız ufak söylüyorlar bizde bu nedenle kaçmak istedik."dediler.

Küçük firarı mahkumların ifadelerinin ardından cezaevlerinde koğuşlarına gönderildikleri öğrenildi.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel