Bafra’da buzlanma zincirleme kazaya neden oldu: 3 yaralı
Samsun’un Bafra ilçesinde, Samsun–Sinop kara yolu üzerindeki Tosköy Kavşağı üst geçidinde 14 Ocak günü buzlanma nedeniyle peş peşe kazalar meydana geldi. İlk kazada 3 kişi yaralanırken, ikinci kazada ise maddi hasar oluştu.
İLK KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI
Edinilen bilgilere göre, Samsun yönüne seyir halinde olan Metehan Şenel yönetimindeki 55 ALC 458 plakalı otomobil, buzlanma nedeniyle kayarak önce önünde ilerleyen Mert Şengül idaresindeki 06 NA 664 plakalı otomobile, ardından da bariyerlere çarptı. Kazada sürücü Metehan Şenel ile araçta bulunan Enes Boyun ve Abdulbaki Şen yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

AYNI NOKTADA İKİNCİ KAZA
İlk kazadan yaklaşık 5 dakika sonra, aynı noktada bu kez 3 aracın karıştığı ikinci bir kaza meydana geldi. Bu kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu.
Asarcık’ta kar yolu kapattı: Mahsur kalan sürücü kurtarıldı
YOL GÜVENLİĞİ İÇİN TUZLAMA YAPILDI
Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, belediye ve karayolları ekipleri de yol üzerinde tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Trafik, yapılan çalışmaların ardından kontrollü şekilde yeniden sağlandı.

Kaynak:İHA
