Babanızın malı değil!

Trabzon’a bağlı Maçka ilçesinden yer alan Maçka Sağlık Ocağı otoparkı ilçede tartışma konusu oldu. Sağlık Ocağının otopark haline geldiğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yöneticisi Temel Ziya Güner, belli insanlara kumanda verilerek otoparkı

Babanızın malı değil!

Trabzon’a bağlı Maçka ilçesinden yer alan Maçka Sağlık Ocağı otoparkı ilçede tartışma konusu oldu. Sağlık Ocağının otopark haline geldiğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yöneticisi Temel Ziya Güner, belli insanlara kumanda verilerek otoparkı kullanmalarına izin verildiğini ifade etti.
 
OTOPARK VATANDAŞIN  HİZMETİNE VERİLMELİ

Yapılan uygulamaya tepki gösteren Güner, “Güvenlik görevlisi olmayan, hastamız olduğunda aracımız ile gittiğimizde demir parmaklıkların dışında kaldığımız bu sağlık ocağının otoparkında, şahısların arabası otoparkmış gibi akşama kadar duruyor. Bu nasıl bir zihniyettir. Acil bir durum söz konusu olduğunda içeri giremiyoruz. Ama hastaneye gelmeyen insanlar arabasını park ederek gidiyor. Bu insanlara giriş kumandasını kim veriyor? Yaklaşık 2 senden beri bu böyle devam ediyor. Kimse bununla ilgilenmiyor. Vatandaşın hizmetinde olması gereken otoparkın birilerini kullanımına açılmasını kınıyor ve yetkilileri göreve çağırıyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel