Baba-oğul boğularak öldü

 Olay, akşam saatlerinde Sarıkum köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, serinlemek için denize giren, ardından botla denize açılan 5 kişilik ailenin bindiği bot, bir süre sonra alabora oldu. Denize düşen baba Müslüm Çelik (36) ile 7 yaşındaki oğlu

Baba-oğul boğularak öldü

 

Olay, akşam saatlerinde Sarıkum köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, serinlemek için denize giren, ardından botla denize açılan 5 kişilik ailenin bindiği bot, bir süre sonra alabora oldu. Denize düşen baba Müslüm Çelik (36) ile 7 yaşındaki oğlu Faruk Çelik suda kayboldu. Bir süre sonra bölgeye gelen Sahil Güvenlik Güvenlik ekipleri tarafından sudan çıkartılan baba ve oğluna, ilk müdahale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bölgede görevlendirilen RİNG ekibi tarafından yapıldı. Ancak baba ve oğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Botta mahsur kalan ve denizde sürüklenen anne, kız çocuğu ve bebeği yine Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından kurtarılarak karaya çıkartıldı. Kurtarılan 3 kişi, ilk müdahaleleri yapılarak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz ile İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, olay sonrası Atatürk Devlet Hastanesi'ne gitti. Müslüm Çelik’in Ayancık Anadolu Lisesi’nde fizik öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi.

Bu arada, aynı gün içerisinde üç ayrı boğulma tehlikesi olayının daha yaşandığı ve bu vakalarda can kaybının olmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel