Aykan'dan Trabzonluya müjde!

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, faizsiz süt ve besi hayvancılığı kredisinin, 2011 yılında da devam edeceğini bildirdi.  Aykan, yaptığı yazılı açıklamada, 2010 yılında hükümetin başlattığı, faizsiz süt ve besi hayvancılığı kredisinin, 2011 yılınd

Aykan'dan Trabzonluya müjde!

AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, faizsiz süt ve besi hayvancılığı kredisinin, 2011 yılında da devam edeceğini bildirdi.

 

Aykan, yaptığı yazılı açıklamada, 2010 yılında hükümetin başlattığı, faizsiz süt ve besi hayvancılığı kredisinin, 2011 yılında da devam edeceğini belirtti.

 

Konu ile ilgili Bakanlar Kurulu Kararı ve gerekli tebliğin Resmi Gazete'de yayımladığını ve 28 Mart 2011'den itibaren müracaatların başladığını ifade eden Aykan, daha geniş bilgi almak isteyenlerin Ziraat Bankası şubelerine başvurmaları gerektiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler