Aykan Trabzonspor'u konuştu

Aykan, yaptığı açıklamada, şampiyonluğun, şampiyon olmanın bir seviyeyi, bir başarıyı, bir çıtayı işaret ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti: ''Aynı zamanda şampiyonluk toplam başarının kristalleşmiş biçimidir de. Yöneticileriyle, sporcularıyla, hocal

Aykan Trabzonspor'u konuştu

Aykan, yaptığı açıklamada, şampiyonluğun, şampiyon olmanın bir seviyeyi, bir başarıyı, bir çıtayı işaret ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Aynı zamanda şampiyonluk toplam başarının kristalleşmiş biçimidir de. Yöneticileriyle, sporcularıyla, hocalarıyla, yardımcı ekibiyle, spor tesisleriyle, sağlık ekibiyle, seyircisiyle, sivil toplum örgütüyle, hulasa topyekun şehir potansiyelinin doğruları ortaya koymasıyla yakalanabilecek bir sonuç olmalıdır şampiyonluk. Böyle olursa şampiyonluk anlamlı ve kalıcı olur. Doğruların toplamı olur ve uzun vadeli sonuçlar doğurur. Şehrimizde bu başarıyı doğuracak alt yapı mevcuttur. Sakin ve sabırlı olarak Trabzonsporumuza sahip çıkma zamanıdır. Fenerbahçe'ye karşı o ortamda müsabakayı kaybetmeyi çok fazla abartmamak gerekir. Asıl irdelenmesi gereken 2 puan kaybedilen Ankaragücü müsabakası olmalıdır. Ligin birinci yarısını lider tamamlayan sporcular, bundan sonraki başarıyı da sağlayacak potansiyele sahiptirler.''

Türkiye'de bir çok insanın Trabzonspor'un başarısını kentin insanı gibi arzulamakta ve bu başarıyı beklediğini belirten Aykan, ''Bir kültür ve spor kenti olan şehrimize yakışan yukarıda özetlemeye çalıştığım parametreleri topyekun başarının kilometre taşı yapmaktır. Başarıya inanmak sonucu üretmenin yarısıdır. Kaybedilmiş bir şey yok, kenetlenirsek başaracağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel