Aydınlıkevler cinayetinde tahliye

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu müşteki sanıklar Kadir T. ve kardeşi Metin T. hazır bulundu. Olayla ilgili 9 tanık dinlenirken, duruşma yaklaşık 8 saat sürdü. Müşteki sanıklar duruşmadaki ifadelerinde olay gününü anlatırken, mahk

Aydınlıkevler cinayetinde tahliye

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu müşteki sanıklar Kadir T. ve kardeşi Metin T. hazır bulundu.

Olayla ilgili 9 tanık dinlenirken, duruşma yaklaşık 8 saat sürdü. Müşteki sanıklar duruşmadaki ifadelerinde olay gününü anlatırken, mahkeme heyeti, müşteki sanıklardan Kadir T.'nin tutukluluk halinin devamına, kardeşi Metin T.'nin ise duruşmaları takip şartına bağlı olarak tahliyesine karar verdi. Mahkeme heyeti olayla ilgili müşteki sanık Kadir T.' nin 2 çocuğunun da aralarında bulunduğu toplam 7 tanığın bir sonraki duruşmada dinlenmesi için hazır bulundurulmasını isterken, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Öte yandan yaklaşık 8 ay önce meydana gelen olayda, boşandığı eşinden olan çocuklarını hafta sonu gezdiren ve babasının evinde kalan eşine bırakmaya giden Kadir T. (37), eski eşinin kardeşi İsmail Uğur (37) ile Aydınlıkevler mahallesindeki evlerinin önünde tartışmaya başlamasının ardından kavgaya iki ailenin yakınları da dahil olmuştu. Silahların kullanıldığı kavgada İsmail Uğur, aldığı kurşun yarası sonrası hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler