Aydın: ''Trabzon, Türk kimliğinin kalesidir''

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, ''Trabzon, Türk kimliğinin kalesidir'' dedi. Aydın, yaptığı açıklamada, BDP heyetinin 21 Şubat'ta Trabzon'a gerçekleştireceği programa değinerek, ''Bunların her birini ben bir paket program olarak görüyorum. Şu anda T

Aydın: ''Trabzon, Türk kimliğinin kalesidir''

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, ''Trabzon, Türk kimliğinin kalesidir'' dedi. 

Aydın, yaptığı açıklamada, BDP heyetinin 21 Şubat'ta Trabzon'a gerçekleştireceği programa değinerek, ''Bunların her birini ben bir paket program olarak görüyorum. Şu anda Türk milletini ehilleştirmeye ve olup biteni hazmettirmeye yönelik bir altyapı çalışması yapılıyor. Bu hükümetin bir planı'' diye konuştu. 
     
Trabzonluların bu tür konularda oyuna, tezgaha gelmemesini isteyen Aydın, ''Kimse bizim milliyetçiliğimizi test etmeye kalkmasın. Trabzon, Türk kimliğinin kalesidir. Onun için duyarlı, dikkatli olmak, onlara bir görev olarak düşüyor. Asla tahriklere kapılmasınlar'' dedi. 
 
Trabzonspor'un hafta sonu Fenerbahçe ile yapacağı maça da değinen Aydın, şunları söyledi: 
   
''Fenerbahçe maçlarına ayrı bakmak lazım. Maça gideceğim. Seyircilerimizden özellikle rica ediyorum. Kesinlikle taşkınlık yapmasınlar. Sahaya bir şey atmasınlar. Bu tür olaylar artık dışarıdaki Trabzonluları bile üzer hale geldi. Bu bir tepki yöntemi değildir. Saha içinde organize tezahürat yapamayan bir duruma düştük. Açsınlar Eskişehir'in, Bursa'nın maçını izlesinler. Organize olan bir seyircinin takımı nasıl ateşlediğini görsünler.
 
Fenerbahçe'ye karşı da organize olan bir taraftarlar grubu olarak tepkimizi gösterelim. Takımın arkasında olalım. Sahaya hiçbirşey atmadan, 90 dakika takıma destek olarak Fenerbahçe'yi yenmeye gayret edelim.'' 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel