Aydın; Hacıosmanoğlu takımın kimliğine darbe indirdi

HABER61.NET-HABER MERKEZİ  Trabzonspor hakkında ki fikirlerim belli ama ben hiçbir yere karşı ön yargılı değilim. Ben Trabzonspor’un oyuncularını satış yönünden yönetimi başarılı buldum yani eldeki futbolcuları uygun fiyata satmakta başarılı oldular. Elde

Aydın; Hacıosmanoğlu takımın kimliğine darbe indirdi
HABER61.NET-HABER MERKEZİ  Trabzonspor hakkında ki fikirlerim belli ama ben hiçbir yere karşı ön yargılı değilim. Ben Trabzonspor’un oyuncularını satış yönünden yönetimi başarılı buldum yani eldeki futbolcuları uygun fiyata satmakta başarılı oldular. Elde edilen parayı yeni bir iskelet oluşturma çabalarında da geç kaldılar. Satmada ki başarıyı transfer etme konusun da gösteremediler.
 
"KRALDAN ÇOK KRALCILIK YAPARSAN..."
 
Trabzonspor’un Bayramlaşma törenine katılımın az olmasını normal karşıladığını söylen Aydın “Sayın başkan kazandığı günden itibaren bir parti kimliğinin altına kendisini koyarak Trabzonspor’un asıl kimliğine darbe indirdi. Siyasilerle iletişim halinde olmasını doğal karşılarım ama kraldan çok kralcılığa soyunarak parti otobüsünün üstüne Trabzonspor Başkanı kimliğinle çıkarsanız bu kabul edilemez. Bu 2. Sezona yansıdı. Ama bu takım bizim böyle oldu diye takımızdan vazgeçmeyeceğiz. Trabzonspor taraftarı kombin alarak takımıza sahip çıkmalı ben öyle yapacağım.
 
Haber:Bahar KURBAY
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler