Aydın: Bize yorulmak YOK

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Yavuz Aydın, bu sürecin en renkli isimlerinden biri oldu… Araştırma ve çalışmaları sırasında oluşturduğu raporunu yanından ayırmayan Aydın aynı zamanda halkla ve teşkilat üyeleri ile bire bir yaşadığı unutulmaz anları d

Aydın: Bize yorulmak YOK

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Yavuz Aydın, bu sürecin en renkli isimlerinden biri oldu… Araştırma ve çalışmaları sırasında oluşturduğu raporunu yanından ayırmayan Aydın aynı zamanda halkla ve teşkilat üyeleri ile bire bir yaşadığı unutulmaz anları da no alıyor. Son olarak milletvekili aday adaylığı sürecinde çalışma temposunu artırarak Ankara’daki kısa temaslarını bitirdi ve Trabzon’a geri döndü. “Teşkilat üyelerimizden öğrenmem gereken daha çok şey var” diyerek mesaj veren Milletvekili Aydın “Bu tempo sizi yormuyor mu?” sorusuna,”Tabiki yorucu oluyor. Ama teşkilatımız ve halkımız için ne kadar uğraşsak azdır” dedi.

ayd.jpg

Aydın, ilçeleri tek tek ziyaret edeceğini, teşkilatın düşüncelerini önerilerini yeniden alacağını ve geniş kitlelere ulaşarak Trabzon’un sorunlarını insan odaklı çözüm önerileri bulma noktasında projeler hazırladığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler