Aydın Bıyıklıoğlu Trabzon etkiniklerinde

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, bu yıl 7. düzenlenen ‘Her Yönüyle Trabzon etkinlikleri’ törenine katılarak Trabzonlu hemşehrileriyle buluştu. Stantları tek tek gezen Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, stantlar hakkında yetkililerden b

Aydın Bıyıklıoğlu Trabzon etkiniklerinde

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, bu yıl 7. düzenlenen ‘Her Yönüyle Trabzon etkinlikleri’ törenine katılarak Trabzonlu hemşehrileriyle buluştu. Stantları tek tek gezen Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, stantlar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sürmene ve Arsin belediyesi’nin stantlarını da ziyaret eden Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu’na Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta, katılımından dolayı plaket takdim etti. Arsin standında da ‘Temel’le Fadime’yi ziyaret eden Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen’le birlikte standa katılanlara fındık ikram etti. Bu tür fuarların Trabzon’un tanıtımı için önemli olduğunu belirten Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, “Bu etkinliğimizin bu sene 7. yapılıyor.

Trabzon’umuzun tanıtımı için çok büyük bir organizasyondur. Buraya Türkiye’nin her şehrinden vatandaşlarımız gelerek Trabzon’un yerel ürünlerini tanıyorlar. Trabzon’un kalkınması ve turizmi için önemli olan bu fuara katılımın yüksek olması çok güzeldir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel