Aydın Bıyıklıoğlu halkla iç içe

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Ankara’daki meclis çalışmalarından arta kalan zamanlarını memleketi Trabzon’da, seçmenleri ve halkla geçirmeye özen gösteriyor. Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon’da yoğun bir hafta sonu mesaisi

Aydın Bıyıklıoğlu halkla iç içe

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Ankara’daki meclis çalışmalarından arta kalan zamanlarını memleketi Trabzon’da, seçmenleri ve halkla geçirmeye özen gösteriyor. Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon’da yoğun bir hafta sonu mesaisi geçirdi. Akçaabat İlçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Vatandaşların sıkıntılarını tek tek not alan Prof. Dr. Aydın Bıyıkıloğlu, çözümü noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi. Seçim bölgesi olan Trabzon ve Akçaabat’ta ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri sunmanın gayreti içinde olduklarını, bu bağlamda gecelerini gündüzlerine katarak çalıştıklarını vurgulayan Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, halkın hizmetkarı olduklarını her fırsatta dile getirdiklerini, vatandaşın hayır duası için çalıştıklarını söyledi. Halka hizmeti kendilerine şiar edindiklerini ifade eden Prof. Dr. Aydın Bıyıkıloğlu, AK Parti iktidarı olarak Trabzon’a hak ettiği hizmetleri getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ‘’Güzel Trabzon’umuza güzel hizmetler yapılıyor.

Tüm bu hizmetler tamamlandığında bölgemizde yaşayanların refah düzeyi ve yaşam standardı yükselecektir. Bu hizmet eserlerinin tamamlanmasıyla birlikte binlerce işsizimize istihdam sağlanmış olacaktır. Bunlar bizim gurur ve mutluluk kaynağımızdır. Vatandaşlarımızı mutlu görmek, onların sorunlarının çözüme kavuşturulmasına vesile olmak bizim en önemli hedefimizdir’’ dedi. Ziyaret edilen esnaf ülke ekonomisinin iyiyi gittiğini ve işlerinin güzel olduğunu dile getirdi. Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, ekonomide iyileşmenin devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel