Ayder'e kar yağdı!

Etkili olan soğuk hava sonucu dün gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı Ayder Yaylası'nı beyaza bürüdü.Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, yaptığı açıklamada, Türkiye'de ender bir tabiat yapısına sahip olan Ayder Yaylası'nın yıl

Ayder'e kar yağdı!

Etkili olan soğuk hava sonucu dün gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı Ayder Yaylası'nı beyaza bürüdü.

Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, yaptığı açıklamada, Türkiye'de ender bir tabiat yapısına sahip olan Ayder Yaylası'nın yılın 12 ayında da turizme tam kapasite hizmet vermeye çalıştığını söyledi.

Ayder Yaylası'nın doğal güzellikleri ve kaplıcalarının yanında mevsimsel güzelliklerinin de dikkat çekici olduğunu ifade eden Altun, "Ayder'de Nisan ayında kar yağışı devam ederken, birkaç yüz metre aşağıda yağmurun bile olmaması, buradaki doğal güzelliğin eseridir. Ayder'de bir günde 4 mevsim yaşanabilmektedir. Böylesi güzellikler, dünyada ender görülmektedir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler