Ayder'de kar kalınlığı 150 cm!

Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, AA muhebirine yaptığı açıklamada, önceki günden itibaren etkili olan kar yağışı sonucu Ayder'de kar kalınlığının 150 santimetreyi bulduğunu belirtti.Yayla yolunun açık tutulması için sürekli çalışma yapıld

Ayder'de kar kalınlığı 150 cm!

Ayder Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Ömer Altun, AA muhebirine yaptığı açıklamada, önceki günden itibaren etkili olan kar yağışı sonucu Ayder'de kar kalınlığının 150 santimetreyi bulduğunu belirtti.

Yayla yolunun açık tutulması için sürekli çalışma yapıldığını ifade eden Altun, “Karayolları ekipleri sürekli olarak yolu açma çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Ayder'e çıkacak araçların zincir bulundurmaları önem taşıyor” dedi.

Altun, Ayder'in kar ile ayrı bir güzelliğe büründüğünü ifade ederek, “Çok sayıda turist Ayder'in bu güzelliğini görme fırsatı buluyor. Tesislerimiz kış mevsiminde de açık. Yaylamızda bir sorun bulunmuyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel