Ayder turistlerin ilgi odağı oldu

Doğal güzellikleri ve kaplıcalarıyla ünlü Ayder Yaylası'na gelen Trabzon Yardım Sevenler Derneği üyeleri ile Sivas Yıldızeli Pamukpınar Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) idarecileri ve öğrencileri, yaylanın doğal güzelliklerini gezerek incelediler. Pam

Ayder turistlerin ilgi odağı oldu

Doğal güzellikleri ve kaplıcalarıyla ünlü Ayder Yaylası'na gelen Trabzon Yardım Sevenler Derneği üyeleri ile Sivas Yıldızeli Pamukpınar Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) idarecileri ve öğrencileri, yaylanın doğal güzelliklerini gezerek incelediler.

Pamukpınar YİBO Müdür Yardımcısı Halil Duman, yaptığı açıklamada, Karadeniz Bölgesi'ni çok sevdiklerini belirterek, ''Küresel ısınma, Doğu Karadeniz Bölgesi'nin turizm potansiyelini artıracaktır'' dedi.

Artvin ilinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Küçükler Voleybol Şampiyonasına katılmak üzere bölgeye geldiklerini ifade eden Duman, ''Okulumuzun 10 öğrencisiyle katıldığımız şampiyona sonrası dönüş yolumuzda olan Ayder Yaylası'na uğradık. Buranın doğal güzelliklerini çok övmüşlerdi. Geldiğimize değdi. Sivas'a dönünce burayı herkese anlatacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler