Ayder şenliklerinde kaza

Şenlik alanında şambrelle kayan 2 bayan, zincirinin kopması nedeniyle pistin ortasında kalan Çaykur’a ait araca çarptı. Kazada yaralanan Fatma Terzi ve durumu ağır olan Suzan Önal ambulansla hastaneye kaldırıldılar.Gün boyu devam eden şambrelle kayaklarda

Ayder şenliklerinde kaza


Şenlik alanında şambrelle kayan 2 bayan, zincirinin kopması nedeniyle pistin ortasında kalan Çaykur’a ait araca çarptı. Kazada yaralanan Fatma Terzi ve durumu ağır olan Suzan Önal ambulansla hastaneye kaldırıldılar.

Gün boyu devam eden şambrelle kayaklarda yine bir kişinin ayağı kırılırken bir kişi daha yaralandı. Toplam 4 kişinin yaralanması üzerine tertip komitesi tarafından şambrelle kayak etkinlikleri durduruldu.

Festival alanında önlemlerin tam alınmamasından dolayı ambulanslar sürekli yaralanan vatandaşlara müdahele etmek zorunda kaldılar.

Jandarma ve sağlık ekibinin tam olarak hazırlıklı ve olaylara anında müdahelesi yolların tıkanmaması ve yaralılara anında müdahele edilmesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel