Ayasofya'da cinayeti yanlışlıkla olmuş

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Fatih Mahallesinde iki araç arasında yol verme nedeni ile anlaşmazlık çıktı. Taraflar araçları kenara çekerek tartışmaya başladı. Mustafa E. Adlı sürücü ile Mustafa Ö. Adlı sürücünün tartışması bir sür

Ayasofya'da cinayeti yanlışlıkla olmuş

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Fatih Mahallesinde iki araç arasında yol verme nedeni ile anlaşmazlık çıktı. Taraflar araçları kenara çekerek tartışmaya başladı. Mustafa E. Adlı sürücü ile Mustafa Ö. Adlı sürücünün tartışması bir süre sonra arbedeye dönüşünce bıçaklar konuştu. İddiaya göre; Mustafa Ö, cebinden çıkardığı bıçak ile adaşı Mustafa E.’yi karnından ve baldırından bıçakladı.

KENDİSİNİ UYARAN ARKADAŞINI BIÇAKLADI

Bu sırada Mustafa Ö’nün yanına aynı araçta bulunduğu arkadaşı Cemil Bahçekapılı geldi. Kendisini sakinleştirmek istedi. Bu sırada alkolünde vermiş olduğu etki ile Mustafa Ö. Kendisini uyaran arkadaşı Cemil Bahçekapılı’nin boğaz kısmına 3’kez bıçağı sapladı. Cemil Bahçekapılı hastane yolunda hayatını kaybederken Mustafa E, ise tedavi altına alındı.

6 KİŞİ CİNAYET BÜRODA

Olayla alakalı, A.M.N, K.G, A.Y, H.K, O.O.C ve Mustafa Ö. Trabzon emniyet müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri tarafından gözaltına alınarak il emniyet müdürlüğüne getirildi. Şahısların burada ifadeleri alındı. İlk sorgusunda Mustafa Ö, olayı hatırlamadığını ileri sürdü. Emniyet güçleri savcıdan ek gözaltı sürtesi istedi. Savcının ek süre vermesi sonrası sorgulama devam etti.

YANLIŞLIKLA BIÇAKLADI

İkinci sorgusunda iddiaya göre; Mustafa Ö, suçunu itiraf etmedi ama deliller onu gösteriyordu. 6 şahıs ifadesinde, “ trafikte seyir halinde iken yol verme nedeni ile aramızda anlaşmazlık oluştu. Bu durum üzerine tartışmaya başladık ve sonucunda bu olaylar meydana geldi.”öğrenildi. Mustafa Ö’nün Arkadaşı Cemil Bahçekapılı’yı yanlışlıkla bıçakladığı öğrenildi. Adaşı Mustafa E.’yi ise kasten bıçakladığı ortaya çıktı.

MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER

Şahısların Emniyet müdürlüğündeki ifadelerinin ardından bu sabah mahkemeye sevk edildiği öğrenildi. Olayda kullanılan bıçağın ise kayıp olduğu şahısların ifadelerinde bir yere attıkları belirttiler. Mustafa Ö, hakkında Taksirle Öldürme ve Kasten Yaralama  suçundan hakkında işlem başlatıldı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor. 

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel