Ayasofya Kavşağı'nda çalışmalar son sürat

Ayasofya Kavşağı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.Tamamlandığında bölge trafiğinde önemli bir rahatlama sağlayacak Ayasofya kavşağında büyütme ve genişletme çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.Kavşak bağlantısı içerisinde yer alan ve üzerindeki 5 b

Ayasofya Kavşağı'nda çalışmalar son sürat

Ayasofya Kavşağı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.Tamamlandığında bölge trafiğinde önemli bir rahatlama sağlayacak Ayasofya kavşağında büyütme ve genişletme çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

Kavşak bağlantısı içerisinde yer alan ve üzerindeki 5 binanın kamulaştırılarak yıkıldığı Hacı Ziya Habiboğlu Araçlı Alt Geçidini- Ayasofya Kavşağı'na bağlayan güzergah üzerinde başlayan çalışmaların tamamlanması ile 'Trafik Master Planı'nın ikinci aşaması da uygulamaya sokulmuş olacak. 2012 yılının Ağustos ayında başlatılan hemzemin kavşak genişletme ve düzenleme çalışmalarının 2013 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentin trafiğini rahatlatmak için söz verdikleri kavşak düzenleme çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Ayasofya Kavşağı'nın hemzemin geçiş olarak genişletme ve düzenleme çalışmaları süratle devam ediyor. Başlatılan düzenleme çalışmalarında işin % 50'den fazlası yapıldı. Kavşak düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla hazırladığımız trafik master planının ikinci etabını da uygulamaya koymuş olacağız. Karayolları ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz Ayasofya kavşak düzenlemesinin tamamlanması ile bölge trafiğinde önemli bir rahatlama olacak. Kenti geleceğe taşımak için söz verdiğimiz projeleri bir bir gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler