Avusturya Büyükelçisi Trabzon'da

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Heidemaria Gürer, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret etti.     Vali Kızılcık, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye ile Avusturya arasında özellikle ekonomik ilişkilerin daha da geliştirilmesi gerektiğini söy

Avusturya Büyükelçisi Trabzon'da

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Heidemaria Gürer, Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret etti.     

Vali Kızılcık, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye ile Avusturya arasında özellikle ekonomik ilişkilerin daha da geliştirilmesi gerektiğini söyledi.     

Büyükelçi Gürer ise Avusturya ile Trabzon arasında ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi noktasında önümüzdeki günlerde bir heyetin Trabzon'a geleceğini, bu heyetin Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ile görüşeceğini kaydetti.     

Gürer, iki ülke arasındaki kültürel ilişkilerin gelişmesi noktasında çalışmalar yaptıklarını da vurguladı.     

Vali Kızılcık, ziyaret sonunda Büyükelçi Gürer'e Trabzon işi telkariden yapılan fincan takımı hediye etti. Gürer de Kızılcık'a Avusturya ile ilgili bir kitap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler