‘Avukatım’ dedi dolandırdı

TRABZON’DA kendisini avukat olarak tanıtan Hüseyin A. adlı kişi, üç kişiyi dolandırdığı iddia edildi. Hüseyin A.’nın dolandırdığı kişilerden 150 bin TL değerinde senet aldığı ortaya çıktı.  SENET İMZALATTI Trabzon’un Çaykara İlçesi’nde yaşayan Hüseyin A.,

‘Avukatım’ dedi dolandırdı
TRABZON’DA kendisini avukat olarak tanıtan Hüseyin A. adlı kişi, üç kişiyi dolandırdığı iddia edildi. Hüseyin A.’nın dolandırdığı kişilerden 150 bin TL değerinde senet aldığı ortaya çıktı. 
 
SENET İMZALATTI
 
Trabzon’un Çaykara İlçesi’nde yaşayan Hüseyin A., Gülizar Koç, Hüseyin Koç ve Fatime Koç ile tanıştı. Bu kişilere kendini hukukçu olarak tanıttığı iddia edilen Hüseyin A., üç kişiye hukuki konularda yardım etmeye başladı. Gülizar Koç’tan vekaletname alan ve vasiyeti altında bulunan Hasan Koç’un adına 5 Ocak 2010 düzenleme tarihli 10 Şubat 2012 ödeme tarihli senet imzalattığı ve icraya koyduğu ortaya çıktı. 
 
SUÇ DUYURUSU YAPILDI 
 
Hasan Koç’a ait gayrimenkul sattırarak parasını tahsil ettiği belirlenen Hüseyin A. hakkında yapılan suç duyurusu üzerine soruşturma başlatıldı. Hakkındaki iddiaları reddeden Hüseyin A. kimseyi dolandırmadığını söyledi. Hüseyin A. hakkında Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 2 yıldan 7 yıla kadar hapsi istemiyle dava açıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler