Avrasya Yaz Okulu sona erdi
Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanlığı'nca 2-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Ortadoğu ve Avrasya Yaz Okulu etkinlikleri sona erdi. Yaz okulunun tamamlanması dolayısı
Yayınlanma:
Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanlığı'nca 2-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Ortadoğu ve Avrasya Yaz Okulu etkinlikleri sona erdi.
Yaz okulunun tamamlanması dolayısıyla KTÜ Sahil Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe, ilgililerin yanı sıra yaz okulunda gençlere eğitim verenler de katıldı. Türkiye'den ve farklı ülkelerden 180 öğrenciye, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından çeşitli hediyeler verildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Bölgesel


